"Svampar, spermier och mycket annat"

Heejsan hoppsan! Har precis pluggat naturkunskap, har prov imorgon. Genteknik, finns det något tråkigare asså! Eller, så tråkigt är det inte. Men eftersom jag inte orkar eller vill speciellt mycket med min naturkunskap. Och som jag har sagt ett antal gånger till min skara fans. "Vi läser om svampar, spermier och mycket annat." Så säger jag bara som The Beatles en gång sjöng, "let it be".

Idag var en klarvaken dag, trots att det var måndag?! Vill tacka Emelie som drog upp mig ur sängen med sina snälla sms såsom "tönt, kom bara" och "cp"! Uppskattas till den 38:e breddgraden. Och för er som kan er historia vill jag bara nämna att jag är neutral till vad som hände vid den tidpunkten då denna breddgrad kom att betyda mycket för vissa. Först var det engelska, där Carina och jag jobbade med våran resa i Italien. Efter det bar det iväg till matte med Inger, blää! Hade pluggat på helt fel saker, inte bra alls. Hade ingen fotboll som vanligt, ingen varken orkar eller vill gå längre. Även undertecknad. Sen var det historia där vi inte gjorde nånting som vanligt, vi ska tydligen börja på ett kapitel som vi kommer hålla på med en lektion. Genomplanerat på Samgymnasiet säger jag bara! Jag slutade efter den meningslösa historian och åkte hem, kastade av alla kläder och gick ut på terassen och sola mig i min egen glans.
Träningen idag var väll sisodär, aldrig riktigt seriöst när b-laget har match efter. Men det var som alltid skönt att komma ner och kasta sig på vårt fina konstgräs. Njutning på hög nivå, speciellt när Grabben gör sitt 47 mål på 5 minuter. Målsiffran kan svänga något om ni frågar någon som var med.

I helg var det riktigt skönt! I fredags var det sol och fint liksom. Jag och Glen gick hem med Jossan till hennes hus o kolla film, vi väntade i evigheter på att hennes syrra skulle komma hem men ack, ödet spelade oss ett litet spratt. Senare kollade jag, Emelie, Sebbe och Glen på Viksjös match. Hemskt ledsen att skriva det killar, men jäklar vad det var tråkigt. Senare drog jag till Emma och alla hennes fyllepolare. Antingen var ni något druckna eller så är ni sådär flamsiga hela tiden. Vet inte vilket jag hoppas på. Polisen kom och förstörde deras sista fest med klassen som Malin så fint skrek till hennes mamma på mobilen. Men kul att återigen höra alla balla killar som säger "vi borde plocka dom där snutarna killar"! Dom stannar då i ungefär en bråkdelssekund innan dom går vidare och muttrar något om att "Nästa gång, då jävlar". Mogna personer blir bara fler och fler som ni märker.

I lördags vare match mot Täby is. Matchen slutade 2-1 till oss! Och att vi spelade sista 25 med nio spelare, utan att släppa in något mål. Det är starkt! Ni som såg matchen vet vad jag talar om. Brorsan var och kollade på matchen också, jädrans kul! På kvällen kom min faster och hennes gubbe. Det var la trevligt. Efter det var de Perrelli och dom andra soporna. Tyckte Charlotte var skit dålig, inte alls någon power! Jag tyckte att piraterna, Israel och Spanien var skönast! "tres, michael jackson. cuatro, robocop" Den är numera nummer ett på min raggningsreplik lista. Och självklart ska man göra rörelser när man säger det!
Om ni har några fina raggningsfraser i skallen så kläck gärna fram några.

I söndags. Haha, kollade sebbes match. Ni var riktigt dåliga Kallhäll! Skäms på er.

Other than that, ganska skön helg faktiskt. Det är fortsatt stress i skolan och alla mina arbeten. Men heey, jag klagar inte.

Hare!

Kommentarer
Postat av: giganten

"du vet att man grinar av lök? Du har värsta lökarna :'( " hahahahha :D

2008-05-27 @ 10:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0